18 Kasım 2017 Cumartesi

Twitter ve Instagram İçin Güvenli Takip Etmeyenleri Bulma Uygulaması Listesi




Twitter ve Instagram hesaplarınız için sizi takip etmeyenleri görmenizi sağlayacak bir sürü uygulama ve site mevcuttur. Bu içerikte Twitter ve Instagram için Takip etmeyenleri bulabileceğiniz Güvenli site ve uygulamaları yazacağız. Twitter ve Instagram'da sizi takip etmeyenleri görmek için ne yapmanız gerekmekte? Hangi uygulamalar güncel ve güvenli? İşte Twitter ve Instagram için Takip etmeyenleri bulabileceğiniz Güvenli siteler ve Uygulamaları sıraladık.

Twitter için Güvenli Takip Etmeyenleri Bulma siteleri ve Uygulamaları




Kullanılabilirlik: Web Sitesi / Bilgisayar / Akıllı Telefon

* Twitter için tek önerilen takibi bırakma aracı ManageFlitter'dır. ManageFlitter sizlere günlük 2 Bin Sizi takip etmeyenlerin takibinden çıkma hakkı sunuyor. Ücretsiz aboneliği mevcut olup diğer Uygulamalar ve Sitelere göre kat kat daha iyidir. ManageFlitter'ın Twitter hesabınıza erişim sağlamak gibi niyeti yoktur. Diğer Siteler ve Uygulamalar API yönetimi ile hesabınızı ele geçirebilirler. ManageFlitter'e girmek için Buraya tıklayın veya manageflitter.com adresine gidebilirsiniz. Twitter takip etmeyenleri bulma uygulamaları arasında en iyisidir. Twitter takip etmeyenleri bulma uygulamaları API erişimi seçeneği istemektedir. Bu nedenle, Güvenlik amacı için Dünyada Milyonlarca kullanılan Güvenli Twitter takip etmeyenleri bulma uygulaması olarak ManageFlitter'i öneriyoruz.

Instagram için Güvenli Takip Etmeyenleri Bulma siteleri ve Uygulamaları

Instagram için tek önerilen takibi bırakma aracı yoktur.  Instagram takibi bırakma uygulamaları Instagram hesabınıza erişim sağlar. Bu nedenle aşağıda'ki uygulamalar ve Web siteleri ile hesabınızı temizledikten sonra Uygulamaları temizlemeyi unutmayınız. Instagram takibi bırakma uygulamaları ve Web Siteleri hesabınız'da API çeken Uygulamalar bırakmaktadır. Bunlar otomatik olarak kaldırılmaz ve bir süre sonra hesabınızın Güvenliği açık kalabilir. Instagram ve Twitter için virüsleri temizlemek için anlattığımız Uygulamalar nasıl kaldırılır yazısında Uygulamaların nasıl kaldırılacağını anlattık. Yazıya gitmek için Buraya tıklayınız.

İşte puanlamaya göre en iyi Instagram için takip etmeyenleri bulma ve takiplerinden çıkma Uygulamaları;


  • InsTrack for Instagram 
  • Followers for Instagram
  • Get Followers - for Instagram 
  • Famousgram Followers for Instagram


İşte puanlamaya göre en iyi Instagram için takip etmeyenleri bulma ve takiplerinden çıkma Siteleri;

Unfollowgram - Web Sitesine gitmek için Tıklayınız veya unfollowgram.com adresine gidiniz.

Twitter ve Instagram için Takip etmeyenleri bulma uygulamalarını öğrendin. Artık Twitter ve Instagram' Takip etmeyenleri bulmak için Güvenli uygulamaları kullanacaksın. Sosyal Medya hesaplarınızın Güvenliği için daha fazla bilgiyi Web Sitemiz'den alabilirsiniz.



Aras Bilişim

İnceleyen & Yayınlayan

Bu içerik Web Dünyası tarafından incelenerek kusursuz bulunmuştur. Web Dünyası Türkiye'nin ilk Sosyal içerik ve Düşünce Kataloğudur.

0 yorum:

Yorum Gönder