13 Kasım 2017 Pazartesi

Sosyal Medya Virüslerinden Korunma - Twitter ve Instagram Virüslerinden Nasıl Korunurum?



Twitter ve Instagram hesaplarınızı virüslerden korumak aslında basitin de ilerisi bir şeydir. Twitter ve Instagram hesaplarınıza başkalarının erişimi sizin elinizden geçmektedir. Peki hesaplarınıza Virüsler nasıl bulaşıyor ve Bu Virüsler tam olarak ne diye soracak olursanız bu soruları cevapları çok basit ve kısadır. İşte bu sorular akıllarına takılan Sosyal Medya hesap sahipleri için cevaplayalım.


Twitter ve  Instagram hesaplarına virüs nasıl bulaşıyor?

Sosyal medya hesaplarınızdan Twitterınıza ve Instagramınıza virüsler şu şekilde bulaşmaktadır.


  • Takipçi hilleleri için giriş yapılan siteler.
  • Beğeni Hillesi için giriş yapılan siteler.
  • Profilime kim bakmış merağı için giriş yapılan siteler.
  • Takip etmeyenleri bulmak için giriş yapılan uygulamalar ve siteler.
  • RT ve Beğeni hillesi için giriş yapılan siteler.
Yukarıda ki adım adım yazdığımız bilgiler Twitter ve Instagram hesaplarınıza virüslerin bulaşma yollarıdır. Peki, bunlar olmadan; Virüs bulaştırmadan nasıl Takip etmeyenleri görebilirim? Profilime bakanları nasıl bulabilirim? diyorsanız en kısa ve net şekilde cevaplayalım.

Öncelikle, Twitter için Takip etmeyenleri görme uygulaması olarak kullanabileceğiniz en güvenli site ManageFlitter 'dir. 
Profilinize kim bakmış ve profilinize girenleri güvenli bir şekilde görmenize imkan yoktur. Ve böyle bir hizmette yoktur. Bu, tamamen kandırmaca ve hesabınıza sırf Virüs yerleştirebilmek için açılan Platformlardır. Bunun hakkında daha fazla bilgiyi Web Dünyası zaten vermiştir. Bilgiyi okumak için; Profilime kim bakmış uygulamaları ve siteleri işe yarıyor mu araştırmasına bakmak için Buraya tıklayabilirsiniz.
  • Takipçi Hillelerinden uzak durun. Bir süre sonra hesabınız kapanacaktır.
  • Beğeni hillelerinden uzak durun. Bu sizin zararınızadır.
  • Rt ve Beğeni hilleleri sizi bir yere götürmez. Kullanmayınız.

Aras Bilişim

İnceleyen & Yayınlayan

Bu içerik Web Dünyası tarafından incelenerek kusursuz bulunmuştur. Web Dünyası Türkiye'nin ilk Sosyal içerik ve Düşünce Kataloğudur.

1 yorum: